Suklaata with a twist
Tässä suklaavinkki kaikille teille, jotka tykkäätte näpertää jotain itsetehtyä jouluviemisiksi.
Sulata suklaata ja kaada seos leivinpaperin päälle vuokaan. Ripottele päälle pähkinöitä, rusinoita, kuivatettuja karpaloita tai vaikkapa karkkimuruja. Tästä voi tehdä ihan sellaisen sekametelisopan, kuin itselle tai sille saajalle maistuu. Sulata vielä tummaa tai valkoista suklaata, ota seosta lusikkaan ja valuta ohuena norona koko komeuden päälle, kuten alla olevassa kuvassa. Anna suklaan jähmettyä rauhassa ja pilko levy sitten käsin sopivan kokoisiksi paloiksi ja pakkaa nätisti sellofaanipusseihin. Koristele pussit jouluisella nauhalla.
Tämä kuva otettu Ideal Home -lehden Christmas numerosta. Olkaapa hyvä!
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti